Untitled design (69)

Integrasjoner & Samarbeidspartnere

Scroll ned

ATS

Teamtailor

Teamtailor har endret HR-teknologien og måten bedrifter rundt om i verden tenker om rekruttering siden 2013. Sannheten er: gode rekrutteringer starter med deg. Teamtailor gir deg muligheten til å skape en uforglemmelig kandidatopplevelse og bygge relasjoner med det rette talentet for din virksomhet, med et omfattende og brukervennlig, alt-i-ett rekrutteringssystem.

ATS

Workable

Workable er verdens ledende plattform for ansettelse- og HR-administrasjon. Selskaper som bruker Workable kommer raskere fra rekvisisjon til jobbtilbud, med automatiserte og AI-drevne verktøy som henter og foreslår kandidater, forenkler beslutningstaking, effektiviserer ansettelsesprosessen, og forbedrer personalledelse.

Assessment

Bryq

Prisvinnende talent intelligence solution som vil endre måten du rekrutterer og administrerer talenter på. Bruk objektiv data og pålitelig psykologi til å eliminere skjevhet i ansettelsesprosessen, for å fremme intern mobilitet og for å dyrke og la kulturen vokse innad i selskapet.

Koble Bryqs kompetanserammeverk med Refapp. Kontakt oss for mer informasjon!

Assessment

Alva

Laget av et team av psykometrikere, forskere og eksperter på talentanskaffelse, kombinerer Alva´s psykometriske tester ledende vitenskap innen psykologiske målinger med avansert maskinlæring. Sammen danner de en plattform for kandidatvurdering som gjør ansettelser bedre for alle.

Koble Alva Labs til Refapp.Kontakt oss for mer informasjon!

Assessment

Assessio

Assessio er Nordens ledende konsulentselskap spesialisert på strategisk HR med digitale løsninger for rekruttering og utvikling. Gjennom tester og verktøy gir vi våre kunder datadrevet innsikt om både nåværende og potensielle ansatte.

Koble Assessio til Refapp. Kontakt oss for mer informasjon!

Assessment

Aon

Aon eksisterer for å forme beslutninger til det bedre - for å beskytte og berike livene til mennesker over hele verden. Våre kolleger gir våre kunder i over 120 land og regioner råd og løsninger som gir dem klarhet og tillit til å ta bedre beslutninger for å beskytte og utvide virksomheten deres.

Koble Aons kompetanserammeverk (ADEPT-15 or Shapes) helt gratis. Kontakt oss for mer informasjon!

Assessment

Lindelöw and Partners

Lindelöw & Partnere har som mål å utvikle og kvalitetssikre rekrutterings- og HR-prosesser for å forbedre effektiviteten i alle typer organisasjoner. Selskapet tilbyr tjenester med hensyn til opplæring samt operativ rekrutteringsstøtte.

Koble Lindelöw & Partnernes kompetanserammeverk til Refapp. Kontakt oss for mer informasjon!

Assessment

Master

Masters løsninger utgjør en komplett og brukervennlig pakke med profesjonelle HR-assessment verkøy som skaper unik arbeidsflyt og analyser som støttes av vår HR-rådgivningstjenester. Å kombinere disse unike verktøyene gjør deg til en ekspert.

Koble Masters kompetanserammeverk til Refapp. Kontakt oss for mer informasjon!

Assessment

SHL

SHLs vitenskap og teknologi maksimerer potensialet til bedriftens største ressurs - medarbeiderne dine. Fra Talent Acquisition til Talent Management hjelper vi deg med å skape den mangfoldige, smidige og innovative arbeidsstyrken du trenger for å lykkes i et uforutsigbart miljø.

Koble SHLs kompetanserammeverk med Refapp kostnadsfritt Kontakt oss for mer informasjon!

Screening

Veremark

Veremark er en innovativ tjeneste for forhåndskontroll og bakgrunnssjekk som hjelper deg å bli bedre kjent med kandidatene dine. Veremark lar deg sømløst verifisere kvalifikasjoner og integriteten til eksisterende eller potensielle ansatte, samtidig som du gir den best mulige kandidatopplevelsen.

Eksklusivt tilbud: En 30-dagers prøveperiode av Refapp for brukere av Veremark

HRIS

Remote

Remote gir bedrifter i alle størrelser mulighet til å betale og administrere heltids- eller kontraktarbeidere over hele verden. Vi tar oss av internasjonal lønn, fordeler, skatter, aksjeopsjoner og overholdelse i en rekke land.

Eksklusivt tilbud: 30% rabatt på ansatte og kontraktører i 12 måneder, pluss en gratis global behovsvurdering.

Screening

Hubert

Hubert bruker AI-teknologi for å automatisere de tidlige stadiene av screeningprosessen, og gjør det mulig for talentfulle ansettelsesteam å bruke tid der det trengs. Bruk Hubert til å automatisere den første screeningen fra søknad ned til en kortliste over de mest lovende kandidatene.

Lær mer.

ATS

Lever

Topprangert rekrutteringsprogramvare som hjelper ansettelsesteamene dine med å skalere rekrutteringsinnsatsen og ansette folk raskere. La virksomheten din vokse med Lever idag.

ATS

Talentech

Talentech's HR plattform fremmer utvikling gjennom hele medarbeiderreisen fra å tiltrekke de rette kandidatene til å rekruttere, introdusere, engasjere, utvikle og offboarde ansatte. Vi opererer i 7 land med over 200 ansatte, og behandler over 10 millioner søknader årlig.

ATS

Visma

Visma Talent Solutions gir organisasjoner mulighet til å bygge legendariske arbeidsplasser gjennom en programvare som støtter hele ansettelsesløpet, fra velkommen til farvel. Et automatisk, presist og transparent rekrutteringsverktøy som lar deg skreddersy prosessen etter dine unike behov.

ATS

Intelliplan

Intelliplan er et markedsledende forretningssystemet for bemanning og rekruttering, i Norden. Du får alt du trenger av salg, bemanning, rekruttering og økonomi samlet i et og samme system.

ATS

Recruitee

Recruitee leverer den komplette løsningen for å hjelpe interne team med å ansette bedre sammen. Tusenvis av bedrifter som Taco Bell, M&S og Staples har benyttet det brukervennlige rekrutteringsystem og ATSet fra Recrutee for å finne, intervjue og ansette de beste talentene.

ATS

Bullhorn

Transformer virksomheten din med Bullhorns rekrutteringssystem. Bullhorn er verdensledende innen programvare for bemanningsbransjen. Mer enn 10 000 selskaper er avhengige av Bullhorns skybaserte plattform for å drive bemanningsprosessene fra start til slutt.

ATS

SmartRecruiters

Ta steget fra eldre programvare til et globalt talent acquisition system som er brukervennlig på innsiden, fleksibelt og koblet til verden, utenfor. SmartRecruiters enterprise ansettelsesplattform gir deg en sømløs brukeropplevelse, og gir teamet talentet, verktøyet og innsikten de trenger for å oppnå suksess med ansettelsene.

ATS

Workbuster

Styrk din merkevareprofil, tiltrekk og engasjer de beste kandidatene, og forbedre kvaliteten på din seleksjonsprosess med Workbuster. Kombinert med en karriereside som effektivt konverterer talent til kandidat, bygger du en ferdighetsbase som automatisk matcher person til stilling.

ATS

Ponty

Ponty gir deg et komplett, moderne, effektivt og brukervennlig rekruttering- og CRM system for rekrutteringsbyråer, executive search og interim.

ATS

Jobylon

Den ledende talent acquisition plattformen for større selskaper. Jobylon gir rekruttererne muligheten til å ansette store talenter raskere og enklere. Forenkle hele prosessen med én enkel plattform som integrer sømløst med nåværende arbeidsflyt og skreddersy dem til å håndtere de mest komplekse prosessene i din organisasjon.

ATS

Greenhouse

Ansett riktig kandidat til alle roller. Fra sourcing til strukturert intervju og onboarding. Greenhouse gir deg verktøyene for bedre, mer rettferdige og tryggere ansettelsesbeslutninger.

ATS

We Select

Finn din neste ansatt med smart annonsering. Ønsker du å nå ut til flere toppkandidater, fylle dine ledige stillinger raskere og redusere rekrutteringskostnader? Si hei til We Select! Vår smarte annonseringer gjør det enklere å tiltrekke seg og rekruttere toppkandidater.

ATS

Higher

Higher er et skalerbart rekrutteringsverktøy som forbedrer søknadsprosessen for kandidater, og øker effektiviteten og nøyaktighet for selskapene. Vi gir bedre helhetsinntrykk og høyere, kvalitativ representasjon av dine kandidater.

ATS

JobAdder

JobAdder er et ATS og CRM-system som rekrutterne elsker å bruke.Det er laget for rekrutterings- og bemanningsbyråer, og Talent Acquisition team som ønsker å ha alt på ett sted uten kompleksiteten. Bruk det som en frittstående plattform eller en plug and play med 10+ tillegg, 100+ partnere og 200+ job boards for å lage en tilpasset recruitment management løsning. 

ATS

Ashby

Ashby er et alt-i-ett rekrutteringssystem som forener ditt ATS, analyse, planlegging og CRM i én enkel løsning.

HRIS

Workday

Workday er ledende leverandør av nettskyapplikasjoner for HR og økonomi, som hjelper kunder med å tilpasse seg og trives i en verden i stadig endring.

ATS

Jobbnorge

Jobbnorge leverer et skybasert rekrutteringsverktøy for en effektiv, sikker og oversiktlig rekrutteringsprosess. Deres eget mediebyrå bistår med rådgivning, grafisk produksjon og treffsikker stillingsmarkedsføring – for alle typer stillinger og i alle mediekanaler.

ATS

Factorial

Factorial er en ledende HR-programvare for små og mellomstore bedrifter som konverterer endeløse, manuelle prosesser til integrerte, effektive prosesser. Den brukervennlige alt-i-ett-plattformen automatiserer tradisjonelt tidkrevende oppgaver, noe som gjør det enklere for bedrifter å fokusere på det som virkelig betyr noe: mennesker og vekst.

HRIS

SAP SuccessFactors

Ta virksomheten din til neste nivå med en virkelig global AI-aktivert suite som fremmer suksessen til hver enkelt medarbeider og gjør organisasjonen smidig i stor skala. Transformer HR-administrasjon (HCM) med SAP SuccessFactors. Vår HR-programvare leverer opplevelser som hjelper de ansatte med å nå sine mål - og dine.

ATS

Webtemp

Webtemp, som er en del av Visma, er et komplett fagsystem innen levering og rekruttering av personell som gir sikre og effektive arbeidsprosesser. De bidrar til verdiskaping ved å tilby software og digitale konsepter til bemannings- og rekrutteringsselskaper.

Assessment

Thomas International

Ta smartere rekrutterings- og utviklingsbeslutninger, og forutsi hvilke kandidater som sannsynligvis vil lykkes i en rolle. Thomas International-kompetanse er tilgjengelig for Refapps og Thomas' felles kunder via Refapps CBR-modul. Kontakt oss for å finne ut mer.

Screening

Tengai

Tengai er en løsning som er utviklet for å forenkle screeningfasen ved å veilede kandidater gjennom et strukturert intervju og samtidig samle inn relevante data. Tengais kompetanse er tilgjengelig for Refapps og Tengais felles kunder via Refapps CBR-modul. Kontakt oss for å finne ut mer.