Skärmavbild 2022-03-23 kl. 11.51.11

Vår historie

Scroll ned
Skärmavbild 2022-03-21 kl. 15.31.32

Tjenesten Refapp utvikles og selges av bedriften Talentwise AB, som er grunnlagt av entreprenøren Philip Sjögren. Philip har selv bakgrunn fra rekrutteringsbransjen og oppdaget i løpet av sine år i bransjen store muligheter for digitalisering av rutiner og prosesser. Misjonen til Talentwise er å tilgjengeliggjøre smarte og brukervennlige digitale tjenester til rekrutterings- og bemanningsbransjen. Refapp er den første tjenesten. 

Philip kom i kontakt med gründerne av IT-bedriften Findwise, Bengt Rodung og Urban Hedström. Philips bransjeerfaring og IT-bakgrunnen til Bengt og Urban ble til sammen en “perfekt match” Sammen begynte man å fundere på hvordan HR- og rekrutteringsbransjen kunne bli mer digitalisert. Ut av dette ble bedriften Talentwise født. 

Skärmavbild 2022-03-18 kl. 13.45.45

Med visjonen om å digitalisere og forenkle rekrutteringsprosessen ble ideen om Refapp skapt. Vi vil utfordre den tradisjonelle måten å innhente referanser på med ideen:

La folk svare når det passer for dem, på den måten som passer for dem. 

I dag er Refapp en etablert tjeneste som benyttes av de største bedriftene i bemannings- og rekrutteringsbransjen, men vokser nå kraftig innen produkt, industri og offentlig sektor. Det innhentes ca 400.000 referanser via Refapp hvert år. Vi kan med den største sannsynlighet si at vi er den aktøren som innhenter flest referanser i hele Sverige.