Blobs clean background

Du er i godt selskap!

Refapp bruker daglig mer enn 1000 kunder i offentlig sektor, rekrutterings- og bemanningsbransjen og bedrifter i en rekke andre forretningsområder til sine referanseundersøkelser.

Scroll ned

Vi er takknemlige for et supert samarbeid med Refapp!

De største verdiene vi ser er tidsbesparelsen, at arbeidet gjøres automatisk mellom Refapp og Webcruiter og at vi kvalitetssikrer prosessen. Referanserapportene er utrolig gode og hjelper oss å ta trygge rekrutteringsbeslutninger.
Heidi Mellum Knai Personalrådgiver Elverum Kommune
Les kundecase

Referanser som tidligere kunne ta dagevis å innhente er nå inne på et døgn.

ManpowerGroup tok i løpet av våren 2020 i bruk Refapp. Verktøyet er brukervennlig, og det er lett å tilpasse spørreskjema til bransje og funksjon. Rapportene fra Refapp er blitt svært godt mottatt av kundene, som opplever disse profesjonelle og oversiktlige. Vi går definitivt ikke tilbake til manuell innhenting av referanser.
Jon Paulsen Rekrutteringssjef Manpower

Strukturert arbeidsmåte og verdifull kandidatinnsikt som er enkel å sammenligne

Refapp er intuitivt, fleksibelt, profesjonelt og bidrar på en svært positiv måte til vår ambisjon. Making your job even better!
Julia Femenias Krohn Teamledende Konsulentsjef Poolia
Les kundecase

Opplevd en betydelig effektivisering i sluttfasen av rekrutteringsprosessen

Etter at vi i Forsvarsbygg digitaliserte referanseinnhenting gjennom Refapp har vi opplevd en betydelig effektivisering i sluttfasen av rekrutteringsprosessen. Ikke bare sparer vi tid, men vi opplever også at referansen går mer i dybden i skildringene ved skriftlige referanser. I tillegg er det positivt at Refapp åpner opp for muligheten til å booke inn tid til en prat på telefonen med referansen når dette er nødvendig.
Camilla van Ingelgem Monsen Rådgiver Ressurssenteret HR Forsvarsbygg
Portrait_Christian_Blomberg
Vil du vite mer om hvordan digital referansesjekk fungerer? Ta kontakt med oss så forteller vi mer!