Digital referansesjekk med Refapp i Millnet rekrutteringssystem

Digital referansesjekk Emelie Dahl

 
 

Vi fortsetter å bygge verdifulle samarbeid med mål om å gjøre det enkelt for våre kunder å gjennomføre en bedre referansesjekk og skape en rød tråd gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi er stolte av å ha fått en integrasjon med Millnet på plass!

 

"Vi tror på programvarer som komplementerer hverandre. Ettersom våre kunder har behov for ulike funksjoner/systemer tror vi på løsninger som er integrert og skaper en unik fordel for kunden. Vi i Millnet leter kontinuerlig etter muligheter for nye samarbeid for å kunne tilby våre kunder det beste.

Da vi fikk tips om en samarbeidspartner innen digital referansesjekk, dvs Refapp, fra en eksiterende kunde, tok vi direkte kontakt. Siden de også er vant til å jobbe med integrasjoner, ble det tatt en rask beslutning om å starte et samarbeid. Vi i Millnet har fått god support både under og etter utviklingstiden og er veldig fornøyde med den positive innstillingen som alle har. At løsningen vi utviklet sammen ble smidig og pen gjør jo heller ingenting."

- Susanne Johansson, virksomhetskonsulent Millnet.

 

Millnet
I over 20 år har Millnet AB utviklet produkter og løsninger som forenkler og effektiviserer administrative forretningsprosesser for prosjekt- og personellintensive selskaper og organisasjoner. Vår visjon er å bruke moderne nettbaserte og bransjespesifikke produkter til å være den ledende leverandøren av forretningssystemer innen bemanning, rekruttering, prosjekt og tidsregnskap.

 

Hvis du vil vite mer om digital referansesjekk og Refapp, ta kontakt med oss eller book tid for en demo!