Hero_integrations

Integrasjoner

Scroll ned

Refapp + ATS-system

Refapp + ATS-system
Vi har bygget integrasjoner med de mest populære og nyttige ATS-systemene i Norden. Alt for at våre kunder skal kunne jobbe med sine prosesser akkurat som de gjør i dag i sine ATS-systemer, men enkelt kunne legge til digital referansetaking i rekrutteringsprosessen uten å endre noe annet.

Refapp har kraftige og intuitive integrasjoner som gjør det superenkelt for deg å komme i gang med digital referanseskyting hvis du bruker et av ATS-systemene nedenfor. Vi utvider også produktet vårt med flere integrasjoner hele tiden, så mangler du noen, ikke nøl med å kontakte oss dersom du mangler noen integrasjon.

Teamtailor

Iverksett din referansesjekk automatisk fra Teamtailor til Refapp og motta løpende oppdatering om nye hendelser i ditt prosjekt. Svarene får du samlet i en pen referanserapport som kan deles via link.

LinkedIn Talent Hub

Koble på Refapp som et ledd i din vanlige rekrutteringsflyt i LinkedIn Talent Hub for å gjennomføre digitale referansesjekker og generere referanserapporter enkelt, profesjonelt og strukturert.

Lever

La Refapp håndtere referansesjekken hele veien fra å innhente kontaktopplysninger til referansene og sende ut spørreskjema, til å få svarene samlet i en profesjonell referanserapport i Lever. 

Workable

Lag enkelt spørreskjema for dine referanseprosjekter ved å ta i bruk et automatisk og kompetansebasert verktøy som opprettes direkte fra kontoen din i Workable.

Talentech

La Refapp håndtere referansesjekken hele veien fra å innhente kontaktopplysninger til referansene og sende ut spørreskjema, til å få svarene samlet i en profesjonell referanserapport i Talentech.

Visma Recruit

Med et tastetrykk i Visma Recruit skaper du automatisk ditt prosjekt med kandidater i Refapp. Send ut din digitale referansesjekk og motta oppdateringene og svarene direkte i Visma.

Varbi

Genomför digital referenstagning med Refapp direkt från Varbi rekryteringssystem. Spara tid och slipp byta mellan flera olika system och få svaren samlade i överskådlig och professionell referensrapport tillgänglig i Varbi. 

Millnet

Millnet tilbyr forretningssystemer innen bemanning, rekruttering, prosjekt og tidsregnskap. Iverksett din referansesjekk automatisk fra Millnet til Refapp og motta løpende oppdatering om nye hendelser i ditt prosjekt. Svarene får du samlet i en pen referanserapport som kan deles via link.

 

Workbuster

Koble på Refapp som et ledd i din vanlige rekrutteringsflyt i Workbuster for å gjennomføre digitale referansesjekker og generere referanserapporter enkelt og strukturert.

Ponty

Initiera din referenstagning i Ponty och nyttja ett automatiskt flöde i Refapp. Ponty tillhandahåller ett systemstöd för rekryteringsbolag, executive search och interim. Verktyget omfattar både kandidathantering och ett anpassat CRM- och säljstöd.

Intelliplan

Starta din referenstagning i Intelliplan och ditt referenstagningsprojekt skapas automatiskt i Refapp. Nyttja därefter ett automatiskt flöde från det att du begär in referensernas kontaktuppgifter till det att referensernas svar samlas i referensrapporten. 

Jobylon

Utfør ditt arbeid effektivt som du pleier i Jobylon og initier din digitale innhenting av referanser i Refapp. Motta varsling på mail om nye hendelser og alle besvarelser samlet i en oversiktlig rapport som du kan dele med dine kollegaer via link.

Recruitee

Start din referansesjekk direkte i Recruitee, velg prosjektmal og la Refapp gjøre resten. Svarene samles i en oversiktlig referanserapport som du kan dele med dine kollegaer.
Portrait_Christian_Blomberg

Vil du få en demo av Refapp og se hvordan digital referanseskyting fungerer? Ta kontakt så forteller vi deg gjerne mer!