Header

Samarbeidspartnere

Vår visjon er å tilrettelegge smarte og brukervennlige digitale tjenester på rekrutterings- og bemanningsområdet. Da trenger man strategiske samarbeidspartnere og venner i bransjen. Her er våre!

Kompetanserammeverk

Skap en rød tråd gjennom hele rekrutteringsprosessen ved å benytte din testleverandørs kompetanserammeverk i Refapp

 
logohomeofrecruitment
"HOME of Recruitment booster rekrutteringen deres. Vi hjelper dere med å rekruttere og utvikle rekrutteringsarbeidet deres gjennom rådgivning og utdanning innen kompetansebasert rekruttering." 


Home Recruitments kompetanserammeverk ligger tilgjengelig for bruk uten kostnad i Refapp

 
 
logo-aon@2x

"Aon Assessment (tidligere cut-e) er markedsleder i Norge innen evne-, ferdighets- og personlighetstester - primært knyttet til rekruttering og utvikling. Løsningene våre er merkevarebyggende, innovative, engasjerende og benytter seg av det fremste innen kunstig intelligens og psykometri."

Vi tilbyr kompetanse-rammeverket for yrkesrelatert adferd via shapes basic og shapes management i Refapp. 

assessio

Assessio jobber mot visjonen vår #ZeroTalentWaste for å hjelpe organisasjoner å gjøre arbeidsmarkedet mer rettferdig og mindre diskriminerende.

Vi er Nordens ledende assessmentbedrift, spesialiserte innen strategisk HR med digitale løsninger for rekruttering og utvikling. Testene og verktøyene våre forutser arbeidsprestasjon, identifiserer potensial og matcher organisasjoner med rett kandidat utifra vurderinger og arbeidsroller.

logo_master (1)

"Master utvikler arbeidspsykologiske tester og analyseverktøy som gjøre det mulig for våre kunder å rekruttere rett person til rett stilling i foretaket. Å gjennomføre vellykkede rekrutteringer løpende er nødvendig for at din organisasjon skal prestere bra og for at foretaket ditt skal nå sine forretningsmål"

Portrait_Christian_Blomberg
Vil du ha en demo av Refapp? Enten i et fysisk møte eller online. Ta kontakt så forteller vi gjerne mer!

Venner i bransjen 

Et utvalg av våre partnere og venner i bransjen som alle er blant markedets ledende aktører innen sine respektive områder.

recpro_black

"RecoPro tilbyr bransjeledende konsulenttjenester innen rekruttering og Employer Branding. Vi har lang erfaring med å hjelpe alt fra startups til store børsnoterte selskap til å lykkes med sin rekruttering. Uavhengig av kundens nåværende situasjon kan vi treffsikkert presentere løsninger som passer det kortsiktige behovet, så vel som det langsiktige målbildet. Gjennom kompetansedeling og kunnskapsoverføring bidrar vi til utvikling av synet på rekruttering for kunder, bransjekollegaer og markedet i det store og hele."

trustcruit-logo (2) 2

"Trustcruit innhenter tilbakemelding fra kandidatene dine i 5 steg; etter de har levert søknad, etter intervjuet, etter avslag, følger onboarding og hiring manager opp. Innhenting av tilbakemeldinger vil hjelpe deg til å jobbe data-drevet, benchmarke din utøvelse og forbedre din rekrutteringsprosess. En gjennomsnittlig Trustcruit kunde forbedrer sin rekrutteringsprosess 7,3-8,0 poeng i Net Promoter Score i løpet av de første 12 månedene."

GreatPeople-Logo-black

"Tipsrekrutteringsplattformen for å finne bra kandidater via dine kollegaer. Greatpeople vil hjelpe deg å rekruttere på en smartere måte og forsterke tipskulturen i foretaket deres. Vår plattform kommer til å engasjere dine kollegaer til å gi tips, strukturere måten du håndterer tips på, forenkle intern rekrutteringen og redusere rekrutteringskostnadene dine. Enkelt for dine kollegaer å benytte, et tips tar mindre enn 30 sekunder."