brooke-cagle-RnDGGnMEOao-unsplash

Nøyaktige rekrutteringsbeslutninger med digital referansetaking

Profesjonell, trygg og fleksibel referanse for de som jobber med rekruttering. En bedre brukeropplevelse med Refapp for deg, kandidaten og referansene.

Scroll ned

Noen av våre kunder

Over 600 kunder i kommuner og myndigheter, rekrutterings- og bemanningsbransjen samt bedrifter i en rekke andre forretningsområder bruker Refapp daglig til sine referanseundersøkelser.

Pierre-Sander-VD-Jerrie

Pierre Sander, VD Jerrie

"Vi på Jerrie & Maquire tog steget att digitalisera vår referenstagning genom Refapp därför att verktyget hjälper oss att bli ännu mer effektiva och vi har lättare att få kontakt med referenter, även internationellt. Referenterna uppskattar valmöjligheten att i lugn och ro skriva sin referens eller bli uppringda på föreslagen tid. Våra kunder uppskattar också den strukturerade och professionella rapporten."

Digital referansesjekk i 5 steg

  1. Legg til kandidater og be om kontaktinformasjon til referanser
  2. Kandidaten sender i sine referenser
  3. Send et skjema til referanser via e-post eller sms
  4. Referenser svarer på spørsmål når de passer dem
  5. Svarene samles i en strukturert og proff rapport
Portrait_Jon_Sigve_Skard

Vil du ha en demo av Refapp? Enten i et fysisk møte eller online. Ta kontakt så forteller vi gjerne mer!

Synes du det var litt for kortfattet?

En vanlig dag i Refapp - sånn virker det!

Begynn i ditt ATS(eller i Refapp om du heller vil det)

I ATS systemet ditt velger du steget for referansesjekk. Informasjonen om rekrutteringsprosjektet og kandidatene sendes automatisk til Refapp. Med et tastetrykk i Refapp sender du ut forespørsler til kandidatene om å oppgi kontaktinformasjonen til sine referanser.

Kandidaten sender i sina referenser

Kandidaten fyller ut kontaktinformasjonen og denne legges til i referansesjekk-prosjektet i Refapp.

Spørreskjema sendes ut til referansene

Så snart referansene er på plass i prosjektet sendes det kompetansebaserte spørreskjemaet du har valgt ut, automatisk via mail og/eller SMS. Svosj!

Referansene verifiserer sin identitet og svarer

Referansene svarer på sin data eller mobil og du mottar varsler når svar tikker inn.

Ønsker noen av referansene heller å bli oppringt? Da booker dere enkelt en tid som passer begge parter via Refapps kalenderbookingsfunksjon. Men du skriver selvsagt direkte inn i Refapp slik at svarene er lett tilgjengelige og samles trygt sammen med de andre referansenes svar.

Klart! Du får svarene samlet i en pen referanserapport

Og voilà! Referansenes svar samles på vakkert vis i en referanserapport som du kan sende til rekrutterende sjef eller kollega via en passordbeskyttet link. Gå gjennom svarene, finn mønstre og ta en treffsikker rekrutteringsbeslutning!

Gå gjennom svar, läs mønster i skattningarna og ta ett sikkert avgjørelse!

Jobb med Refapp direkte i ditt ATS

Med integrasjonene våre kan du enkelt iverksette og ha oversikt over din digitale referanseinnhenting direkte i rekrutteringssystemet ditt. Vi har integrasjoner med blant annet Visma Recruit, Workbuster og Jobylon.

Samarbeid med kollegaer

Når du har laget et prosjekt i Refapp kan du invitere inn dine kollegaer. Dette gjør det enkelt å samarbeide i arbeidet og sørge for at alle involverte får den informasjonen som trengs på status i referansesjekken.

La egne spørsmål og spørreskjema

Lag dine egne spørsmål og bygg dine egne spørreskjema som du kan benytte selv eller dele med dine kollegaer.

Book en telefonsamtale ved behov

Med Refapps kalenderbookingsfunksjon kan du enkelt booke inn en telefonsamtale med referansen når det trengs. Notater samler du direkte inn i Refapp og disse presenteres sammen med de andre svarene.

Bruk varemerket deres

Dersom foretaket deres benytter flere varemerker kan dere enkelt legge inn disse under samme foretakskonto i Refapp og la brukerne velge hvilket varemerke som skal kommuniseres i respektive referansesjekk-prosjekter.

Lagre opplysninger GDPR-vennlig

All informasjon om kandidater og referanser lagres kryptert med høyeste sikkerhet. Informasjonen slettes automatisk etter en gitt tidsperiode.

Få rask service og support

Vi er alltid tilgjengelige via mail og telefon dersom det skulle oppstå spørsmål. Dersom du heller vil finne svarene selv finnes det et heldekkende Hjelpesenter med supportartikler og videoguider.

Portrait_Jon_Sigve_Skard

Vil du ha en demo av Refapp? Enten i et fysisk møte eller online. Ta kontakt så forteller vi gjerne mer!