Webbplats hero image (21)

Nøyaktige rekrutteringsbeslutninger med digital referansetaking

Profesjonell, trygg og fleksibel referanse for de som jobber med rekruttering. En bedre brukeropplevelse med Refapp for deg, kandidaten og referansene.

Noen av våre kunder

Referanser som tidligere kunne ta dagevis å innhente er nå inne på et døgn.

ManpowerGroup tok i løpet av våren 2020 i bruk Refapp. Verktøyet er brukervennlig, og det er lett å tilpasse spørreskjema til bransje og funksjon. Rapportene fra Refapp er blitt svært godt mottatt av kundene, som opplever disse profesjonelle og oversiktlige. Vi går definitivt ikke tilbake til manuell innhenting av referanser.
Jon Paulsen Rekrutteringssjef Manpower

Opplevd en betydelig effektivisering i sluttfasen av rekrutteringsprosessen

Etter at vi i Forsvarsbygg digitaliserte referanseinnhenting gjennom Refapp har vi opplevd en betydelig effektivisering i sluttfasen av rekrutteringsprosessen. Ikke bare sparer vi tid, men vi opplever også at referansen går mer i dybden i skildringene ved skriftlige referanser. I tillegg er det positivt at Refapp åpner opp for muligheten til å booke inn tid til en prat på telefonen med referansen når dette er nødvendig.
Camilla van Ingelgem Monsen Rådgiver Ressurssenteret HR Forsvarsbygg

Strukturert arbeidsmåte og verdifull kandidatinnsikt som er enkel å sammenligne

Refapp er intuitivt, fleksibelt, profesjonelt og bidrar på en svært positiv måte til vår ambisjon. Making your job even better!
Julia Femenias Krohn Teamledende Konsulentsjef Poolia
Les kundecase

En vanlig dag i Refapp

Sånn virker det!

Begynn i ditt ATS(eller i Refapp om du heller vil det)

I ATS systemet ditt velger du steget for referansesjekk. Informasjonen om rekrutteringsprosjektet og kandidatene sendes automatisk til Refapp. Med et tastetrykk i Refapp sender du ut forespørsler til kandidatene om å oppgi kontaktinformasjonen til sine referanser.

Kandidaten sender i sina referenser

Kandidaten fyller ut kontaktinformasjonen og denne legges til i referansesjekk-prosjektet i Refapp.

Spørreskjema sendes ut til referansene

Så snart referansene er på plass i prosjektet sendes det kompetansebaserte spørreskjemaet du har valgt ut, automatisk via mail og/eller SMS. Svosj!

Referansene verifiserer sin identitet og svarer

Referansene svarer på sin data eller mobil og du mottar varsler når svar tikker inn.

Ønsker noen av referansene heller å bli oppringt? Da booker dere enkelt en tid som passer begge parter via Refapps kalenderbookingsfunksjon. Men du skriver selvsagt direkte inn i Refapp slik at svarene er lett tilgjengelige og samles trygt sammen med de andre referansenes svar.

Klart! Du får svarene samlet i en pen referanserapport

Og voilà! Referansenes svar samles på vakkert vis i en referanserapport som du kan sende til rekrutterende sjef eller kollega via en passordbeskyttet link. Gå gjennom svarene, finn mønstre og ta en treffsikker rekrutteringsbeslutning!

Gå gjennom svar, läs mønster i skattningarna og ta ett sikkert avgjørelse!

Jobb med Refapp direkte i ditt ATS

Med integrasjonene våre kan du enkelt iverksette og ha oversikt over din digitale referanseinnhenting direkte i rekrutteringssystemet ditt.